Hur tar jag bort mitt Valorant-konto?

Hur tar jag bort mitt Valorant-konto?

Valorant är ett beroendeframkallande spel producerat av Riot Games. Valorant släpptes 2020 och blev snabbt en hit bland konkurrenskraftiga spelare, eftersom det erbjuder många taktiker för att spela ut motståndarna och vinna spelet.

Den har miljontals spelare runt om i världen – problemet är att spelet är mycket beroendeframkallande, så många människor vill sluta helt och hållet.

Är du en av dem?

Om så är fallet, då en av de bästa platserna att börja är genom att ta bort ditt Valorant-konto. Och för att radera ditt Valorant-konto måste du ta bort ditt Riot Games-konto.

Vill du veta hur? Följ bara dessa steg så borde det vara enkelt.

Steg för steg för att ta bort ditt Valorant-konto

Steg 1: Gå till Valorant Support-sidan och logga in

Det första steget är enkelt: gå till Valorant-supportsidan. Du kan nå den här webbplatsen genom att skriva ”Valorant Support” i din önskade sökmotor, eller genom att helt enkelt klicka på den här länken.

Detta bör ta dig till Valorant-supportsidan, som ser ut så här:

Steg 2: Skicka in en biljett till support

För att ta bort din Valorant konto måste du skicka in en biljett till Riot Games kundsupport.

Denna process kommer att ta lite tid att slutföra, men du kan starta den genom att klicka på ”Skicka en biljett” knappen i det övre vänstra hörnet av skärmen.

När du har klickat på den knappen måste du välja typ av begäran. I det här scenariot måste du välja ”Kontohantering, dataförfrågningar eller radering”.

Steg 3: Fyll i informationen och skicka in förfrågan

Det sista steget i processen kommer att vara för dig att fylla i alla detaljer som du kommer att få i uppdrag med i nästa steg.

Här måste du fylla i att du måste radera ditt konto, ämnet för din biljett, och du kan också lämna några anteckningar eller ytterligare skäl för att radera ditt konto.

Under ämne vill du sätta ”Radera konto” och i beskrivningen berätta för dem att du vill ta bort ditt Valorant- eller Riot Games-konto.

Du kan också skicka in ytterligare information och filer, såsom bilder eller andra typer av data som kan vara användbara för din begäran. Men eftersom informationen vi har fyllt i här borde räcka så behöver du inte göra det.

Vad händer härnäst?

Nästa steg är att du väntar på att supporten ska behandla din begäran. Detta kan ta några timmar upp till några dagar, beroende på tillgängligheten av supportmedarbetarna.

När din begäran har behandlats har du en 30-dagars frist där du kan stoppa raderingen. Om du inte gör något under denna period kommer ditt konto att raderas helt.

Lämna ett svar

Du kanske också undrar

  • 15 Anledningar till att Folk Spelar Datorspel

  • 11 Positiva Effekter av Datorspel

  • De Negativa Effekterna av Datorspel – 10 Symtom

  • Fördelar och nackdelar med Datorspel – Allt du bör Veta

  • Vad är E-sport Betting? Allt du bör Veta!

  • Hur man tar bort ditt Minecraft-konto

  • Vad är Roblox? En komplett Guide

  • Så här tar du bort ditt Call of Duty (Activision)-konto

  • Så här tar du bort ditt Xbox Live-konto