Hur man tar bort sitt Battle.Net-konto?

Hur man tar bort sitt Battle.Net-konto?

Att radera ditt spelkonto är ett stort steg mot att övervinna ditt spelberoende. Det krävs ett stort beslut för att göra det, men du måste också veta hur du tar bort det.

Ett av de bästa sätten att sluta spela är att börja med att avinstallera dina spel och ta bort dina konton. Detta kommer att minska dina sug och frestelser att spela.

Om du spelar spel på Battle.Net kommer vi i den här guiden att visa dig hur du tar bort ditt BattleNet-konto för alltid.

Hur man tar bort sitt Battle.Net-konto

För att radera ditt Battle.net-konto måste du begära att din data raderas från ditt konto. Följ dessa steg för att göra det.

 1. Gå till Blizzard.com och logga in på ditt Battle.net-konto.
 2. När du har loggat in klickar du på Support i det övre högra hörnet och klicka sedan på Kontakta support-knappen igen på nästa sida, som finns i det övre högra hörnet.
 3. Klicka på ikonen som säger ”Konto, app och butik”.
 4. Klicka på ”Jag skulle hellre kategorisera problemet”.
 5. Sedan under kategorin, välj ”Dataskydd”.
 6. Klicka på Ta bort mina data, och välj sedan Ta bort mitt Battle.net-konto och speldata , och välj Fortsätt.
 7. Nästa sidan kommer att berätta vad du kommer att förlora om du bestämmer dig för att radera dina kontodata. När du har läst texten, kryssa i rutan och klicka på Fortsätt.
 8. Nästa bör du få en verifieringskod till ditt e-postkonto som du har använt för att skapa ditt Battle.net-konto. Det borde se ut ungefär så här: Kopiera verifieringskoden du har fått i ditt e-postmeddelande (du kommer att ha en annan kod än jag hade) och klistra in den i rutan i nästa process .
 9. Klicka slutligen på Skicka för att slutföra din biljett. Din process kommer nu att bearbetas av Blizzard-teamet, och det kan ta några dagar innan begäran är helt slutförd.

 

I mitt fall, tog det 5 dagar för raderingen att slutföras. I genomsnitt tar denna process upp till 10 dagar. Observera att i vissa fall säger Blizzard att förfrågningarna kan ta upp till 30 dagar, beroende på om kundsupporten är upptagen eller inte.

Vad är Battle.net?

Battle.net är en populär spelplattform skapad av Blizzard Entertainment. Det fungerar som en social nätverkstjänst och som en spelplattform på samma gång.

Detta innebär att användare kan använda Battle.net för att hantera sina spel, köpa dem, göra köp i spelet (t.ex. som loot boxes) och få kontakt med vänner genom att chatta med dem eller spela spel med dem.

På pappret är det ett snyggt koncept som syftar till att föra spelare samman.

Men ett av de största problemen med Battle.net är den beroendeframkallande karaktären hos spelen som det erbjuder spel som World of Warcraft (förmodligen det mest beroendeframkallande spelet i världen), Overwatch, Diablo, Hearthstone, Warcraft och Starcraft… alla av vilka också är ganska beroendeframkallande spel.

Det är därför ett av de bästa sätten att övervinna ditt spelberoende (eller spelberoende) att först radera ditt BattleNet-konto och sedan leta efter sätt att ersätta tid du spenderar på spel på andra aktiviteter.

Lämna ett svar

Du kanske också undrar

 • 15 Anledningar till att Folk Spelar Datorspel

 • 11 Positiva Effekter av Datorspel

 • De Negativa Effekterna av Datorspel – 10 Symtom

 • Fördelar och nackdelar med Datorspel – Allt du bör Veta

 • Vad är E-sport Betting? Allt du bör Veta!

 • Hur man tar bort ditt Minecraft-konto

 • Vad är Roblox? En komplett Guide

 • Så här tar du bort ditt Call of Duty (Activision)-konto

 • Så här tar du bort ditt Xbox Live-konto