Hur tar jag bort mitt Nintendo-konto?

Hur tar jag bort mitt Nintendo-konto?

Nintendo är ett av de mest populära videospelsföretagen i världen. Denna japanska jätte är välkänd för sin elektronik, som Nintendo Switch, som rankas bland de 10 mest sålda videospelskonsolerna genom tiderna.

Dessutom stannar Nintendo i spelarnas hjärtan tack vare de många förtjusande, men ändå beroendeframkallande titlarna den skapar. Super Mario-serien, The Legend of Zelda, Animal Crossing, Pokemon, Splatoon – alla dessa är roliga spel designade av Nintendo.

Men dessa spel kan också vara mycket beroendeframkallande, så många letar efter för sätt att sluta spela Nintendo-spel (och Nintendo-konsoler).

Om du vill lära dig hur du tar bort ditt Nintendo-konto, läs den här artikeln.

Hur du tar bort ditt Nintendo-konto

Att radera ditt Nintendo-konto bör vara en enkel process. Följ bara dessa steg för att radera den.

 1. Logga in på ditt Nintendo-konto.
 2. Klicka på ditt kontos ikon i det övre högra hörnet och välj sedan Inställningar.
 3. Nu ska en inställningssida öppnas på en separat flik. Nästa steg härifrån är att klicka på Övriga inställningar till vänster- sidan av skärmen under din ikon.
 4. På nästa skärm , bör du se en knapp som säger ”Ta bort konto” längst ned del av innehållet på skärmen. Klicka på den för att fortsätta med raderingen.
 5. Efter att ha klickat på Ta bort konto-knapp, du kommer att få en sida där du kan läsa vad som kommer att hända om du tar bort ditt Nintendo-konto. Observera att efter att du har bekräftat borttagningen kommer kontot att gå in i en period av 30 dagars inaktivering inom vilken du kommer att kunna ångra borttagningsprocessen. Efter det kommer ditt konto att raderas för gott.
 6. Det sista steget är att klicka på Bekräfta och fortsätt för att slutföra raderingen av ditt Nintendo-konto. Du måste skriva in ditt lösenord igen för att bekräfta raderingen.

 

När du har slutfört borttagningsprocessen kommer ditt konto att inaktiveras i 30 dagar.

Observera att du kan fortfarande återaktivera ditt konto under de närmaste 30 dagarna – du kan göra det genom att helt enkelt försöka logga in på ditt konto och sedan sätta in verifieringskoden du får via e-postkontot som du angav när kontot skapades.

Ytterligare steg

Som du kanske ser är raderingen av ditt Nintendo-konto ganska enkel. Det kommer dock att krävas lite mental motståndskraft för att stoppa dig själv från att komma åt och återaktivera ditt Nintendo-konto när du bestämmer dig för att ta bort det.

Om du är frestad av återaktiveringen, observera att detta är helt normalt men försök att motstå det i 30 dagar tills raderingen är klar.

 

Lämna ett svar

Du kanske också undrar

 • 15 Anledningar till att Folk Spelar Datorspel

 • 11 Positiva Effekter av Datorspel

 • De Negativa Effekterna av Datorspel – 10 Symtom

 • Fördelar och nackdelar med Datorspel – Allt du bör Veta

 • Vad är E-sport Betting? Allt du bör Veta!

 • Hur man tar bort ditt Minecraft-konto

 • Vad är Roblox? En komplett Guide

 • Så här tar du bort ditt Call of Duty (Activision)-konto

 • Så här tar du bort ditt Xbox Live-konto