Hur tar jag bort mitt Fortnite-konto?

Hur tar jag bort mitt Fortnite-konto?

Fortnite är ett av världens mest beroendeframkallande och populära spel. Varje dag loggar miljontals spelare från hela världen in på sina konton och spelar Fortnite solo eller med vänner.

Det är ett omtyckt spel särskilt bland den yngre befolkningen – med mer än 60 % av alla Fortnite-spelare är 24 år eller yngre, vilket innebär att många barn och ungdomar i åldrarna 18 år och under spelar spelet.

Detta är särskilt besvärligt med tanke på att det finns loot boxes och V-bucks som spelare kan köpa för att få kosmetiska föremål i spelet såsom skinn till spelaren och vapen.

I den här artikeln lär du dig hur du enkelt tar bort ditt Fortnite-konto och stoppar ditt Fortnite-beroende för gott. .

Hur man tar bort sitt Fortnite-konto – steg för steg

För att radera ditt Fortnite-konto måste du ta bort ditt Epic Games-konto som spelet är endast tillgängligt via Epic Games launcher.

Lyckligtvis är det ganska enkelt att ta bort Epic Games-kontot, så följ bara dessa steg för att få det gjort.

 1. Gå till Epic Games i din webbläsare och logga in på ditt Epic Games-konto.
 2. När du är inloggad, gå till det övre högra hörnet och håll muspekaren över ditt kontonamn. Sedan, när en meny dyker upp, klicka på ”Konto”.
 3. Inuti kontosidan, gå till fliken Allmänt och rulla hela vägen till botten av sidan.
 4. Där hittar du ett avsnitt som heter ”Ta bort konto”. Du kommer att kunna begära borttagning av kontot där om du klickar på ”Begär konto radering”.
  Om du bestämmer dig för att ta bort ditt konto kommer du att förlora all din data och information på Epic Games, inklusive dina spel, köp, innehåll i spelet, spelframsteg och annan data som var kopplad till ditt Epic Games-konto.
 5. Den senaste steget är att ange verifieringskoden du får efter att ha klickat på begäran om borttagning av konto. Du bör få ett e-postmeddelande med verifieringskoden, som du måste ange i rutan som ser ut så här: Efter detta steg har du begärt att ditt konto raderas.

Observera att det tar 14 dagar för ditt konto att raderas helt. Under tiden har du fortfarande möjlighet att ångra borttagningen. Efter det kommer all din data från ditt Epic Games-konto att raderas permanent.

Vi rekommenderar att om du vill att denna raderingsprocessen ska lyckas fullt ut är det bättre att motstå frestelsen att öppna igen ditt Epic Games-konto, vilket kan leda till en ond och aldrig sinande cykel av att försöka men misslyckas med att avsluta ditt Fortnite-beroende.

Lämna ett svar

Du kanske också undrar

 • 15 Anledningar till att Folk Spelar Datorspel

 • 11 Positiva Effekter av Datorspel

 • De Negativa Effekterna av Datorspel – 10 Symtom

 • Fördelar och nackdelar med Datorspel – Allt du bör Veta

 • Vad är E-sport Betting? Allt du bör Veta!

 • Hur man tar bort ditt Minecraft-konto

 • Vad är Roblox? En komplett Guide

 • Så här tar du bort ditt Call of Duty (Activision)-konto

 • Så här tar du bort ditt Xbox Live-konto