Så här tar du bort ditt Call of Duty (Activision)-konto

Så här tar du bort ditt Call of Duty (Activision)-konto

Om du vill ta bort ditt Call of Duty (Activision)-konto så grattis till att du har hittat den här handledningen och tagit ditt första steg mot ett bättre liv.

Call of Duty är en av världens största spelfranchises. Warzone, som för närvarande är det mest populära COD-spelet, har över 100 miljoner aktiva spelare, vilket gör det till ett av de mest spelade spelen i världen.

Och med det, Call of Duty-beroende orsakar problem för spelare i alla åldrar. Det är ett av de vanligaste spelen som folk söker hjälp.

Så i den här artikeln går vi igenom steg-för-steg hur du tar bort ditt Call of Duty (Activision)-konto.

Hur du tar bort ditt Call of Duty (Activision)-konto

Tyvärr är det för närvarande inte möjligt att helt ta bort ditt Call of Duty (Activision)-konto. Du kan dock radera den personliga informationen på ditt konto och skicka en begäran till Activision.

Hur man begär radering av personlig information på Activision

Om du bestämmer dig för att begära radering av personlig information med Activision, kommer du att radera information som du har lagt till ditt konto i Activision för alltid.

All personlig information som är kopplad till ditt konto kommer att vara raderas för alltid, och denna process kan inte vändas. Observera att på grund av detta kanske du inte kan komma åt vissa eller alla funktioner på kontot.

Du också kommer inte att kunna se eller ladda ner personlig information i framtiden för ditt konto om du bestämmer dig för att ta det här steget.

Observera att Activision kanske inte accepterar din begäran om att radera din personliga information om de upptäcker att din begäran är ogrundad eller upprepas.

Med det i åtanke, låt oss gå in på stegen för att radera din personliga information från ditt Activision-konto.

Logga in på ditt Activision-konto, och sedan klicka på Profil i det övre högra hörnet

 1. Gå sedan till Inställningar och scrolla hela vägen till botten av skärmen
 2. Längst ned på skärmen bör du se ett litet avsnitt som säger ”Avaktivera Activision-konto och Call of Duty: Modern Warfare Game Data”. Du kan inte klicka på det, men du bör sedan klicka på “Sekretess och dataskydd”.
 3. Detta bör öppna sidan Sekretess och dataskydd . När du är där klickar du på ”Skicka en ny förfrågan”.
 4. Välj bosättningsland och acceptera Activisions villkor och klicka sedan på “Fortsätt till integritets- och dataskyddsportalen”.
 5. Under Välj typ av begäran väljer du ”Radera min personliga information (rätt till radering)”
 6. Därefter måste du välja för vilket konto du vill begära dataradering. Du kan välja mellan Activision eller COD Mobile.
 7. Välj Activision och skriv in din e-postadress och ditt lösenord för att fortsätta.
 8. Acceptera Activisions villkor och bekräfta att du inte är en robot
 9. Sistligen kommer ett fönster upp som varnar dig vad som kommer att hända om du tar bort din information. För att slutföra processen, klicka på ”Radera min personliga information”.

Efter det , kommer din förfrågan att behandlas och du meddelas via e-post om processen är klar. Din information kommer att raderas permanent om begäran beviljas.

Det är allt!

Lämna ett svar

Du kanske också undrar

 • 15 Anledningar till att Folk Spelar Datorspel

 • 11 Positiva Effekter av Datorspel

 • De Negativa Effekterna av Datorspel – 10 Symtom

 • Fördelar och nackdelar med Datorspel – Allt du bör Veta

 • Vad är E-sport Betting? Allt du bör Veta!

 • Hur man tar bort ditt Minecraft-konto

 • Vad är Roblox? En komplett Guide

 • Så här tar du bort ditt Xbox Live-konto

 • Hur man tar bort ditt Candy Crush-konto