Hur tar jag bort mitt Roblox-konto?

Hur tar jag bort mitt Roblox-konto?

Vill du ta bort ditt Roblox-konto? Då har du kommit till rätt plats.

I den här artikeln guidar vi dig genom processen att ta bort ditt Roblox-konto med bara några enkla steg.

Hur man tar bort sitt Roblox-konto

För att radera ditt Roblox-konto måste du kontakta Roblox kundsupport, eftersom det inte finns något dedikerat sätt att ta bort ditt konto via kontot eller användarsidan som det finns på de flesta andra webbplatser.

Lyckligtvis borde denna process vara enkel nog att hantera för alla, eftersom du bara behöver gå igenom några enkla steg.

Här är stegen du måste ta för att ta bort ditt Roblox-konto:

  1. Logga in på ditt Roblox-konto på Roblox.com.
  2. När du har loggat in på ditt konto, scrolla hela vägen till botten av sidan tills du ser länken som säger ”Hjälp”. Klicka på det.
  3. Du kommer nu att omdirigeras till hjälpsidan på Roblox-webbplatsen. Du måste nu återigen scrolla hela vägen till botten där du ska kunna klicka på knappen som säger ”Kontakta oss”.
  4. En ny sida öppnas där du måste öppna kundsupportformuläret för kontakta kundsupport. Klicka på länken ”Supportform” som finns i texten på den sidan för att öppna formuläret.
  5. Efter att ha klickat på den länken bör ett kundsupportformulär öppnas på en separat flik. Du måste nu ange detaljerna i formuläret för att kontakta supporten angående raderingen av ditt konto.
  6. Ange ditt förnamn, e-postadress, ditt användarnamn och välj information om problemet. Under enheten väljer du den enhet du använder för att spela Roblox. Observera att det inte finns något direkt val för att radera ditt konto, så du måste välja kategorin ”Fakturering och betalningar” , och välj sedan ”Avbryt medlemskap” under underkategorin. Slutligen, under beskrivningen, berätta för kundsupporten att du vill ta bort ditt konto och tacka dem för hjälpen.
  7. Klicka slutligen på Skicka för att skicka kontaktformuläret.

Efter några dagar kommer en medlem av kundtjänst att kontakta dig med ytterligare instruktioner och detaljer. Observera att du kanske måste verifiera ditt konto innan du tar bort det, så du kan behöva ange ytterligare information för att slutföra processen.

Om Roblox

Roblox är ett av de mest spelade spelen i världen. En del av anledningen är att det är så lättillgängligt på alla plattformar och det är också gratis att använda.

Robloxberoende är ett allvarligt problem, särskilt bland barn och tonåringar. Om du eller någon du känner kämpar med ett Roblox-beroende, har vi förberett en komplett guide om hur du kan övervinna ditt Roblox-beroende och börja leva ditt liv på ett nytt sätt just nu.

Lämna ett svar

Du kanske också undrar

 • 15 Anledningar till att Folk Spelar Datorspel

 • 11 Positiva Effekter av Datorspel

 • De Negativa Effekterna av Datorspel – 10 Symtom

 • Fördelar och nackdelar med Datorspel – Allt du bör Veta

 • Vad är E-sport Betting? Allt du bör Veta!

 • Hur man tar bort ditt Minecraft-konto

 • Vad är Roblox? En komplett Guide

 • Så här tar du bort ditt Call of Duty (Activision)-konto

 • Så här tar du bort ditt Xbox Live-konto