Hur tar jag bort mitt Discord-konto?

Hur tar jag bort mitt Discord-konto?

Discord är ett populärt kommunikationsverktyg för alla som vill chatta med sina vänner och spelkompisar. Det är främst inriktat på spelare – både för att spela spel tillsammans och kommunicera och helt enkelt för att umgås.

Om du letar efter sätt att sluta spela tv-spel för alltid, är det ett av de mest effektiva steg du kan ta är att radera alla dina spel och deras konton – och detta inkluderar naturligtvis appar som Discord.

Anledningen till det är att Discord kan vara en enkel inkörsport för att spela lite mer spel.

Du hittar dina vänner online, börjar chatta med dem, och innan du vet ordet av spelar du spel igen, och spelberoendets onda cirkel fortsätter.

Därför är det effektivt att även radera dina konton för appar som Discord. Undrar hur du kan göra det? Följ helt enkelt dessa enkla steg för att slutföra borttagningen av ditt konto!

Steg 1: Logga in på ditt konto

Det första steget är att logga in på ditt Discord-konto. Du kan göra det genom att gå till Discord.com, eller så kan du helt enkelt öppna Discord-appen och logga in därifrån.

För denna artikels syften har vi använt Discord webbläsarversion, men du kan följa samma steg och få samma resultat om du använder appen.

Observera att om du bestämmer dig för att använda appen för att radera ditt konto, glöm inte att ta bort app från din dator för bästa möjliga effekt.

Steg 2: Gå till Användarinställningar > Mitt konto

Som du kommer att se i de följande två stegen är det väldigt enkelt att ta bort ditt Discord-konto.

Allt du behöver göra är att gå till ditt kontos inställningar. Du kan göra det genom att först klicka på kugghjulsikonen i det nedre vänstra hörnet som säger ”Användarinställningar”.

När du har klickat på kugghjulsikonen, gå till fliken ”Mitt konto” i din profil.

Där, scrolla ner till botten av sidan där du bör se två alternativ : Inaktivera konto och ta bort konto. Självklart, om du vill ta bort ditt konto, vill du välja ”Ta bort konto”.

Steg 3: Radera ditt konto

Det sista steget är enkelt: för att slutföra raderingen av ditt konto anger du helt enkelt lösenordet för ditt konto.

Klicka slutligen på ”Ta bort Konto” för att slutföra raderingen. Efter det kommer du att loggas ut från ditt konto och du kommer inte att kunna komma åt det igen.

Som du kan se är det väldigt enkelt att ta bort ditt Discord-konto. Men vad händer om du råkar äga en server?

Om du har en server (eller Flera)…

Innan du tar bort ditt konto måste du också ta bort dina servrar eller överföra dem till en annan person.

Om dessa servrar är aktiva och dina vänner använder dem mycket, och du tar bort dem, kommer det förmodligen att få dem att undra vad fan som händer.

Så det är bäst att överföra servern eller gruppen till en annan vän eller person som sannolikt kommer att fortsätta använda den här servern.

Om du inte vill fortsätta med servern, är det bäst att radera servern helt innan du fortsätter med raderingen av ditt konto.

Det är vanligt att personer som spenderar för mycket tid på Discord också spelar tv-spel, så när du tar bort ditt Discord-konto kommer du också vill ta bort konton för de spel du spelar, som Genshin Impact, FIFA, Minecraft eller Rocket League.

Lämna ett svar

Du kanske också undrar

  • 15 Anledningar till att Folk Spelar Datorspel

  • 11 Positiva Effekter av Datorspel

  • De Negativa Effekterna av Datorspel – 10 Symtom

  • Fördelar och nackdelar med Datorspel – Allt du bör Veta

  • Vad är E-sport Betting? Allt du bör Veta!

  • Hur man tar bort ditt Minecraft-konto

  • Vad är Roblox? En komplett Guide

  • Så här tar du bort ditt Call of Duty (Activision)-konto

  • Så här tar du bort ditt Xbox Live-konto