Hur man tar bort ditt Dota 2-konto

Hur man tar bort ditt Dota 2-konto

Dota 2 är ett av de mest populära spelen i världen, och utan tvekan bland de 3 mest populära Massive Online Battle Arena (MOBA)-spelen genom tiderna. 400 000 till 500 000 personer spelar det här spelet varje månad, vilket placerar det högt på listan över de mest spelade spelen.

Det är också ett väldigt beroendeframkallande spel. När du väl har sugits in i utvecklingen i det här spelet och förbättrat dina färdigheter är det svårt att ta dig ur det.

Det är därför att ta bort ditt Dota 2-konto är en av de bästa strategierna för att sluta spela Dota 2 cold turkey.

För att radera ditt Dota 2-konto har du två olika strategier – vi går igenom var och en i den här artikeln.

Hur att ta bort ditt Dota 2-konto – Bästa alternativet

Det bästa alternativet för att ta bort ditt Dota 2-konto är att kontakta Steams support och fråga dem om de kan ta bort ditt Dota 2-konto speldata och radera din Dota 2-profil.

När du gör detta kommer du att kunna bli av med all din speldata och du kommer att få din profil raderad. Detta kommer att garantera dig att du inte kommer att kunna använda din profil längre, även om du fortfarande kan ha Dota 2 installerat på din dator.

För att göra detta måste du logga in till ditt Steam-konto och kontakta kundsupport med hjälp av ett kontaktformulär som du hittar på Steam.

Följ bara dessa steg för att slutföra processen:

   1. Logga in på ditt Steam-konto med dina inloggningsuppgifter.
   2. Klicka sedan på Support fliken när du är inloggad på ditt konto.
   3. Då hittar du en lista med spel nedan under kategorin ”Senaste produkter”.
   4. Välj Dota 2 – om det inte finns där, scrolla hela vägen till botten och välj ”Spel, programvara, etc.”, och skriv in Dota 2.
   5. Klicka sedan på Dota 2.
   6. Nästa, klicka på ”Jag har problem med föremål”.
   7. Scrolla sedan hela vägen till botten och hitta ”
   8. Kontakta Steam Support” knapp. Klicka på den här knappen för att öppna en dialogruta.
   9. I den här rutan skriver du in ”Jag vill ta bort mitt Dota 2-konto, speldata, historik och åtkomst till Dota 2.” Inkludera också din anledning till begäran om radering och tryck på skicka.
   10. Klicka på Skicka. Du kommer att behöva vänta cirka 72 timmar för att kundsupport ska svara. Observera att du kanske måste ange ytterligare information om de ber dig att göra det.

Alternativt alternativ – Ta bort Steam-konto

Det andra alternativet är lite mer radikalt – men kanske till och med mer effektivt än det första, speciellt om du är beroende av Dota 2 och andra spel du har på Steam.

Det alternativet är att ta bort ditt Steam-konto.

Lyckligtvis är processen att ta bort ditt Steam-konto inte särskilt komplicerad. Vi har förberett en komplett guide för att ta bort ditt Steam-konto.

Om du bestämmer dig för det här alternativet bör du naturligtvis veta att du kommer att förlora alla dina spel och allt du äger på din Steam konto, så ta bara det här steget om du är beredd att förlora allt du äger på Steam.

Det är vanligt att personer som spelar DOTA 2 även spelar andra spel, som PUBG, FIFA och t.o.m. Godis kross. Om du vill sluta spela, se till att du tar bort konton för alla spel du spelar och Discord om du triggas av spelarvänner.

Lämna ett svar

Du kanske också undrar

 • 15 Anledningar till att Folk Spelar Datorspel

 • 11 Positiva Effekter av Datorspel

 • De Negativa Effekterna av Datorspel – 10 Symtom

 • Fördelar och nackdelar med Datorspel – Allt du bör Veta

 • Vad är E-sport Betting? Allt du bör Veta!

 • Hur man tar bort ditt Minecraft-konto

 • Vad är Roblox? En komplett Guide

 • Så här tar du bort ditt Call of Duty (Activision)-konto

 • Så här tar du bort ditt Xbox Live-konto