Vad är Loxess?

Postboxar

I dagens digitaliserade samhälle är accesskontroll och säkerhet högsta prioritet för fastighetsägare och boende. Loxess, en svensk innovatör inom accesshanteringssystem, erbjuder en enhetlig och uppkopplad lösning som omfattar entrén, posthanteringen och passagekontrollen. Med ett enhetligt system som hanterar access till post, paket och passage gör Loxess både trapphuset säkrare, underlättar för utökad service och bidrar till gladare boende och besökare. Förutom att erbjuda en omfattande lösning för fastighetsaccess har Loxess flera fördelar att erbjuda.

Hårdvaran i Loxess system använder 4G för kommunikation, vilket säkerställer pålitlig och snabb anslutning. Genom att minska antalet produkter som behövs för installation sparar Loxess både pengar och tid. Med färre produkter och mindre kabeldragning kan Loxess lösning installeras på en eftermiddag. Trådlöst nätverk och batterireserver minskar risken för driftstörningar, vilket ökar tillgängligheten och säkerheten.

Administrera fastigheten enkelt från vilken plats som helst med användarvänliga webbverktyg. Uppdateringar och säkerhetsfixar hanteras trådlöst för att säkerställa att systemet alltid är uppdaterat och säkert. Genom att minska antalet produkter och förbättra installationen tar Loxess ett steg närmare att bli koldioxidpositiv inom logistik. Utveckling och tillverkning av passersystemen sker i Sverige med råvaror främst från Europa, vilket garanterar hög kvalitet och hållbarhet.

Loxess system erbjuder olika åtkomstmetoder, inklusive knapptryck, kodinmatning, Loxess App, RFID, NFC, Bluetooth, schemaläggning, eget API, QR-kod, klistermärke, nyckelbricka och webblänk, vilket ger flexibilitet och anpassning för varje fastighet. Oavsett om du är fastighetsägare eller boende kan Loxess hjälpa dig att förbättra fastighetsaccessen, öka säkerheten och skapa en smidigare vardag. Kontakta Loxess för att få en offert och ta din fastighet till nästa nivå av modernisering.

Du kanske också undrar